Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ilona Hobzová
24. června 2023 v 18:00
Čas čtení 0:22

Češka se bála, že našla uříznutý penis s varlaty. Přivolaná policie zjistila, že šlo o sexuální pomůcku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Žena předmět našla při venčení psa v hradecké části Třebeš.

V pondělí přijali policisté v Hradci Králové oznámení od ženy, která při venčení psa nalezla v hradecké části Třebeš mezi paneláky věc připomínající pánský penis s varlaty. „Věc, u níž se nemělo jistě jednat o plastový vibrátor, měla u sebe v igelitovém sáčku,“informovala policejní mluvčí Iva Kormošová.

24. června 2023 v 10:56 Čas čtení 10:13 ZÁZNAM: Wagnerovci zastavili postup na Moskvu. Prigožin po dohodě s Lukašenkem řekl, že nechce „prolít ruskou krev“ ZÁZNAM: Wagnerovci zastavili postup na Moskvu. Prigožin po dohodě s Lukašenkem řekl, že nechce „prolít ruskou krev“

Podezřelý předmět nakonec skončil v koši

Na místo se okamžitě vypravili policisté, aby věc prověřili. Při bližším ohledání ale zjistili, že o uříznuté mužské přirození nejde. Předmět s největší pravděpodobností sloužil jako sexuální pomůcka. „Jelikož byla věc bezcenná, putovala přímo do odpadkového koše,“ doplnila Kormošová.

policie
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse