Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ondřej Jarůšek
25. června 2023 v 19:00
Čas čtení 0:44

Aktuálně: V pražské Fakultní nemocnici Bulovka spadl výtah se 13 lidmi do šachty. Maximální kapacita byla 6 osob

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Aktuálně: V pražské Fakultní nemocnici Bulovka spadl výtah se 13 lidmi do šachty. Maximální kapacita byla 6 osob
Zdroj: HZS hlavního města Prahy

Nehodu už šetří policie.

Ve Fakultní nemocnici Bulovka v Praze došlo v neděli k pádu výtahu, ve kterém se zrovna nacházelo 13 osob. Výtah s nimi spadl do šachty, jedna osoba utrpěla zranění. Kapacita výtahu byla pouze 6 osob. O nehodě informovali pražští hasiči.

„Zasahujeme ve Fakultní nemocnici Bulovka u pádu výtahu ve výtahové šachtě. Zachránili jsme 13 osob, z toho jedna zraněná osoba předána do péče Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy. Společně s bezpečnostní službou zajišťujeme výtah,“ sdělili hasiči v podvečer. 

Nemocnice uvedla, že ve výtahu v době pádu byly i děti. „Ve výtahu, jehož maximální kapacita je 6 osob, bylo tou dobou 13 osob, z toho 4 děti. Všichni jsou nyní v péči lékařů, nikdo není v ohrožení života,“ uvedla nemocnice.

„Budova č. 3 je majetkem Magistrátu hl. m. Prahy, Fakultní nemocnice Bulovka je v této budově v nájmu. Na místě probíhá šetření,“ sdělila dále nemocnice. Okolnosti nehody prošetřuje policie. 

Domů
Sdílet
Diskuse