Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová ČTK
30. června 2023 10:55
Čas čtení 0:17

Na Jindřichohradecku se srazilo osobní auto s autobusem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na Jindřichohradecku se srazilo osobní auto s autobusem
Zdroj: Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD)

U Lásenice na Jindřichohradecku se v pátek ráno srazilo osobní auto s autobusem. Při havárii utrpělo pět lidí zranění. Policie řídí kyvadlově dopravu. Novináře o tom informovala mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová.

Nehoda se stala krátce po 7:30 na silnici I/34 mezi Dolní Lhotou a Lásenicí. Vozovka spojuje Jindřichův Hradec a České Budějovice. Na místo vyrazily všechny složky integrovaného záchranného systému, uvedla ČTK.

29. června 2023 15:23 Čas čtení 1:28 Letní dovolená 2023: Jaké bude počasí ve tvé rekreační destinaci? Podívej se na předpověď ČHMÚ Letní dovolená 2023: Jaké bude počasí ve tvé rekreační destinaci? Podívej se na předpověď ČHMÚ

„Dva lidé v osobním autě utrpěli lehká zranění a jeden člověk středně těžká poranění trupu a hrudníku. Dále jsme ošetřili dva cestující z autobusu s lehkým až středně těžkým poraněním hlavy,“ uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová. Všichni zranění skončili v nemocnici.

28. června 2023 15:00 Čas čtení 5:17 Velký přehled platů nejvlivnějších: Kolik bere prezident, poslanci nebo šéf České pošty? Velký přehled platů nejvlivnějších: Kolik bere prezident, poslanci nebo šéf České pošty?
Domů
Sdílet
Diskuse