Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
19. července 2023 v 11:52
Čas čtení 0:34

Muž vyhrožoval prezidentu Pavlovi bombou na Hradě. Hrozí mu až tři roky za mřížemi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž vyhrožoval prezidentu Pavlovi bombou na Hradě. Hrozí mu až tři roky za mřížemi
Zdroj: Refresher

Kriminalisté vypátrali muže z České Lípy, který v pondělí vyhrožoval prezidentu Petru Pavlovi bombou na Hradě. Podobné výhrůžné e-maily napsal v minulosti již čtrnáctkrát.

Kriminalisté z odboru extremismu a terorismu pražské policie identifikovali a zadrželi muže, který v noci na pondělí poslal do schránky prezidentovy kanceláře anonymní e-mail. V něm tvrdil, že jsou v prezidentově kanceláři na dálku odpálitelné výbušniny. 

„Jednačtyřicetiletý muž má na svědomí již čtrnáct podobných výhrůžných e-mailů a v minulosti byl dvakrát soudně trestán za majetkovou trestnou činnost,“uvedli policisté.

Muže se podařilo vypátrat pražským kriminalistům během několika hodin a za spolupráce s kolegy z České Lípy ho ve středu zadrželi. Za trestný čin šíření poplašné zprávy mu v případě prokázání viny hrozí až tři roky za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse