Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Veronika Dlesková
27. července 2023 v 12:44
Čas čtení 0:41

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který brutálně zbil a znásilnil ženu v parku. Nepoznáváš ho?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražští kriminalisté pátrají po muži, který brutálně zbil a znásilnil ženu v parku. Nepoznáváš ho?
Zdroj: Policie ČR

Pražská policie ve čtvrtek požádala veřejnost o pomoc při pátrání po muži, který na konci května zbil a znásilnil ženu v Praze 5. Kriminalisté v rámci pátrání zveřejnili identikit, který podle poškozené odpovídá asi z 85 procent.

Poškozená se vracela domů před čtvrtou hodinou ráno, když ji v Plzeňské ulici v Praze 5 začal oplzlými dotazy oslovovat neznámý muž. Ten mluvil česky s východním přízvukem a předpokládá se, že šlo o Rusa nebo Ukrajince.

Žena jeho nabídky k sexu odmítala a pokračovala dál. „Po několika odmítnutích se muž naštval, shodil ženu na zem, kde ji napadl pěstmi do obličeje a poté na ní vykonal soulož,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský. 

Muž podezřelý ze znásilnění v Praze 5.
Muž podezřelý ze znásilnění v Praze 5. Zdroj: Policie ČR

Incident se stal 28. května. Policie však pořádala veřejnost o pomoc až ve čtvrtek. Muž byl starý asi 25 až 30 let, vysoký asi 184 centimetrů, štíhlé postavy a světlé pleti. Na sobě měl černé tričko, tmavé kalhoty a na nohou bílé tenisky. Měl hnědé oči a krátké tmavě hnědé rovné vlasy, které možná byly nagelované. Zřejmě šlo o leváka. 

Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění a ublížení na zdraví. V případě dopadení a odsouzení hrozí muži až desetiletý trest odnětí svobody.

V případě jakýchkoliv informací o podezřelém muži mají lidé kontaktovat linku 158 nebo nejbližší policejní stanici. 

Domů
Sdílet
Diskuse