Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kuni Nguyenová
31. července 2023 v 9:35
Čas čtení 0:53

Předpověď počasí: V Česku končí tropy. Tento týden se ochladí a místy zaprší

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: V Česku končí tropy. Tento týden se ochladí a místy zaprší
Zdroj: Rawpixel/volně k užití

Nejvyšší denní teploty dosáhnou cca 25 stupňů. Povídej se na celou předpověď počasí.

Proměnlivé a zachmuřené počasí se z víkendu přenáší i na tento týden. V Česku bude převážně oblačno až zataženo s deštěm či přeháňkami. Nejvyšší odpolední teploty se budou pohybovat kolem 25 stupňů Celsia. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Pondělí bude podle meteorologů klidné. „Počasí u nás částečně ovlivní teplá fronta, která se projeví zejména v severní polovině Čech. Zde čekáme více mraků a také je zde největší pravděpodobnost, že zaprší,“ uvádí ČHMÚ. Nejvyšší denní teploty se dostanou na 20 až 24 stupňů, na jižní Moravě až na 27 stupňů Celsia.

V úterý se obloha více zatáhne a ochladí se. Bude také pršet a ojediněle se vyskytnou i bouřky. Nejvyšší teploty budou dosahovat 17 až 21 stupňů, na východě kolem 23 stupňů Celsia.

Od středy, která bude zřejmě nejteplejším dnem týdne, budou odpolední maxima postupně klesat ze 21 až 25 stupňů na víkendových 16 až 21 stupňů Celsia. Také v druhé polovině týdne bude převážně oblačno až zataženo s deštěm a přeháňkami.

23. září 2024 v 7:00 Čas čtení 2:21 Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech

Ve čtvrtek bude podle meteorologů oblačno až zataženo, na většině území občas déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Přes den budou teploty ukazovat 21 až 25 °C, na západě kolem 19 °C. Podobně oblačno až zataženo s ojedinělým deštěm nebo přeháňkami bude i v pátek. V závěru pracovního dne se budou denní teploty pohybovat mezi 19 až 23 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse