Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kuni Nguyenová
14. srpna 2023 13:34
Čas čtení 0:40

VIDEO: Policie uzavřela dálnici D5. V obci Žebrák hoří hala

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Policie uzavřela dálnici D5. V obci Žebrák hoří hala
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Aktuálně zasahuje dvacet hasičských jednotek.

V obci Žebrák došlo k požáru průmyslové haly na výrobu plastů. Policie proto uzavřela dálnici D5, která spojuje Prahu s hranicí s Německem. Konkrétně je pozastavený úsek 34.–⁠41. km v obou směrech.

13. srpna 2023 15:00 Čas čtení 7:39 Martin vyměnil košili za montérky. Čištěním fasád si vydělám více peněz než analytik v klimatizované kanceláři, říká Martin vyměnil košili za montérky. Čištěním fasád si vydělám více peněz než analytik v klimatizované kanceláři, říká

Policie na Twitteru uvedla, že objízdná trasa vede po silnici č. 605. Do příspěvku vložila video z místa incidentu. 

Hasiči na sociálních sítích potvrdili, že jsou na místě. Poplachový stupeň byl zvýšen na třetí stupeň, tedy na nejvyšší možný. Dodávají, že se hala částečně zřítila. „Zasahujeme u požáru průmyslové haly v Žebráku na Berounsku. Vyhlášen je třetí stupeň požárního poplachu. Zásah je rozdělen na čtyři úseky. Zasahuje přes 20 jednotek. Kouř se šíří také směrem na dálnici D5. V místě je snížená viditelnost. Jezděte opatrně,“ doplnili hasiči na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse