Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková
16. srpna 2023 14:44
Čas čtení 0:29

Zemřel herec Darren Kent, známý především ze seriálu Hra o trůny

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zemřel herec Darren Kent, známý především ze seriálu Hra o trůny
Zdroj: Facebook/Carey Dodd Associates

Britský herec Darren Kent zemřel v pátek za přítomnosti rodiny a nejlepšího přítele. Okolnosti smrti zatím nejsou známy, Kent se ale dlouhodobě potýkal se zdravotními problémy.

Kent se proslavil především svou rolí pastevce koz ze Zátoky otrokářů v seriálu Hra o trůny. Zahrál si ale i v sérii EastEnders nebo v letos vydaném snímku Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Smutnou událost oznámila na svých facebookových stránkách hercova agentura Carey Dodd Associates. 

Šestatřicetiletý herec žil s osteoporózou, artritidou a extrémně vzácnou kožní poruchou. Oficiální důvod úmrtí neznáme. „Darren Kent zemřel pokojně s rodiči a nejlepším přítelem po boku,“píše zástupce agentury. „Darren nebyl jen talentovaný herec, režisér a spisovatel, ale upřímně jeden z nejlaskavějších lidí, které jsem měl tu čest poznat,“dodává

Kent se narodil v britském Essexu a jeho hereckým debutem byla role v hororovém filmu Zrcadla režiséra Alexandra Aji z roku 2008. Tam vystoupil mimo jiné po boku Kiefera Sutherlanda.

Domů
Sdílet
Diskuse