Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
28. srpna 2023 9:43
Čas čtení 0:51

Chčije a chčije. Počasí bude deštivé, o víkendu tě ale čekají příjemné letní teploty

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Chčije a chčije. Počasí bude deštivé, o víkendu tě ale čekají příjemné letní teploty
Zdroj: TASR/AP

Přinášíme ti předpověď počasí na následující týden.

Poslední prázdninový týden je před námi, a ačkoli bude zpočátku velmi deštivý, víkendové teploty budou stoupat až ke 27 °C. Využij tak pravděpodobně poslední možnost vyrazit k vodě a nachytej pár slunečních paprsků.

28. srpna 2023 7:30 Čas čtení 0:33 Chorvatsko zruší mýtné brány, nahradí je elektronickým poplatkem. Zrychlí se tím doprava Chorvatsko zruší mýtné brány, nahradí je elektronickým poplatkem. Zrychlí se tím doprava

Pondělí bude upršené, slovy dědy Komárka z Na samotě u lesa by se dalo komentovat: „Chčije a chčije.“ Bude zataženo, ojediněle se mohou vyskytovat také bouřky a nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 15 do 26 °C. Na některých místech republiky se tak oproti minulému týdnu ochladí o více než 10 stupňů.

Obdobné počasí bude také v úterý a ve středu. Bude oblačno až zataženo, po celém Česku se mohou vyskytovat dešťové přeháňky, a na východě dokonce i bouřky. Přes den rtutě teploměrů vyšplhají na 14 až 23 °C. Ve středu večer pak oblačnost začne ubývat a do Česka se vrátí léto.

28. srpna 2023 7:00 Čas čtení 0:33 Bizár ze Slovenska: Psychiatrický pacient při převozu ukradl sanitku. Se zapnutými majáky se řítil po dálnici Bizár ze Slovenska: Psychiatrický pacient při převozu ukradl sanitku. Se zapnutými majáky se řítil po dálnici

Ve čtvrtek bude polojasno až skoro jasno, stejně jako v pátek. Na horách se sice ještě ojediněle mohou vyskytovat přeháňky, ale v nižších polohách zavládne letní počasí. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 19 do 25 °C.

Víkend bude vyloženě letní, tak už teď zalarmuj kamarády a kamarádky a vyrazte pravděpodobně naposledy někam k vodě. Ranní teploty se sice budou pohybovat mezi 10 až 15 °C, ale ty denní se vyšplhají až na 22 až 27 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse