Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
2. září 2023 15:22
Čas čtení 0:35

Bizarní případ z Brna: Opilý muž házel kusy ledu a slupku od banánu z okna, vadilo mu auto na chodníku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Bizarní případ z Brna: Opilý muž házel kusy ledu a slupku od banánu z okna, vadilo mu auto na chodníku
Zdroj: Policie ČR

Příslušníci brněnské městské policie byli v pátek přivoláni k rutinnímu případu špatného parkování. Po příjezdu však zjistili, že celá věc má mnohem širší rozměr.

Jeden z obyvatelů brněnské části Židenice přivezl v pátek ke svému domu stavební materiál určený k rekonstrukci bytu. Aby ušetřil síly, rozhodl se svoji dodávku zaparkovat na chodníku v těsné blízkosti domu. Policie o případu informovala v tiskové zprávě.

Na místo byli přivoláni strážníci, kteří se při projednávání přestupku nestačili divit. Na dotyčného muže měl kdosi z okna v sedmém patře házet kusy ledu a slupku od banánu. Na kapotě jeho auta prý dokonce přistál kýbl vody. 

29. srpna 2023 19:22 Čas čtení 0:49 Padesátník z Brna měl nakreslit na dveře sousedky penis. Napjaté vztahy v paneláku řešila policie Padesátník z Brna měl nakreslit na dveře sousedky penis. Napjaté vztahy v paneláku řešila policie

Strážníci tak zaměřili svůj pohled na budovu, z jejíhož sedmého patra kdosi ukazoval vztyčený prostředníček. Po chvíli se ukázalo, že se jednalo o třiašedesátiletého Brňana, který se před metáním ledu a banánu posilnil alkoholem.

Dotyčný se k činu přiznal. Svůj krok zdůvodnil tím, že chodník není určen pro auta. Za svůj čin se však bude muset zpovídat, neboť hlídka podezření z přestupku nahlásila správnímu orgánu. Špatné parkování řidiče strážníci vyřešili domluvou.

Domů
Sdílet
Diskuse