Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
10. září 2023 v 16:48
Čas čtení 0:30

Policie byla přivolána k rituální masové vraždě. Místo mrtvol ale našla jen účastníky kurzu jógy

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Policie byla přivolána k rituální masové vraždě. Místo mrtvol ale našla jen účastníky kurzu jógy
Zdroj: Pexels/Marcus Aurelius

Kuriózní případ řešila policie v britském hrabství Lincolnshire, jejíž příslušníci byli povoláni k případu údajné hromadné vraždy. Místo bezvládných těl však našli cvičence jógy.

Bizarní událost se odehrála v přímořském městečku Chapel St Leonards. Podle BBC se v místním proskleném sále právě konala lekce jógy pod vedením dvaadvacetileté cvičitelky Millie Laws, která účastníkům dopřávala hlubokou relaxaci známou pod názvem šavásana. Cvičenci při ní leželi na zemi pod přikrývkami a tmavou místnost osvětlovaly pouze rozestavěné svíčky.

10. září 2023 v 14:26 Čas čtení 0:20 Rvačka v Praze skončila smrtí, muž zemřel po potyčce u nočního klubu Rvačka v Praze skončila smrtí, muž zemřel po potyčce u nočního klubu

Probíhajícího rituálu si všimli kolemjdoucí, kteří se při nahlédnutí dovnitř vyděsili a rozhodli se zalarmovat policii. Vedoucí kurzu si přitom spletli s masovým vrahem a cvičence s mrtvolami. 

„Myslím, že to tak zvenčí možná mohlo vypadat, protože všichni leželi velmi klidně a uvolněně. Je mi jasné, že představivost asi běžela na plné obrátky,“ uvedla Laws, kterou houkající policejní sirény zaskočily.

Policie následně oznámila, že oznamovatelé jednali v dobré víře. Veřejnost zároveň uklidnila, že se nikomu nic nestalo.

Domů
Sdílet
Diskuse