Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
10. září 2023 v 14:26
Čas čtení 0:20

Rvačka v Praze skončila smrtí, muž zemřel po potyčce u nočního klubu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Rvačka v Praze skončila smrtí, muž zemřel po potyčce u nočního klubu
Zdroj: Wikimedia Commons/Kevin.B/volně k užití

V noci ze soboty na neděli došlo před pražským klubem na ostrově Štvanice k fyzickému napadení, při němž zemřel muž. Podle policie se jednalo o potyčku více lidí.

Policie jméno klubu nesdělila. Incident se odehrál na Hlávkově mostě, v jehož blízkosti se nacházejí dva kluby –⁠ Bike Jesus a Fuchs2. O incidentu, k němuž mělo dojít okolo třetí hodiny ranní, informoval jako první server Novinky.cz.

10. září 2023 v 13:09 Čas čtení 0:36 Předpověď počasí: V Česku bude přes 30 stupňů, přijít ale můžou i bouřky Předpověď počasí: V Česku bude přes 30 stupňů, přijít ale můžou i bouřky

„Od noci řešíme případ fyzického napadení před klubem na Hlávkově mostě v Praze 7, na jehož konci jeden z aktérů na místě zemřel,“ uvedl pro Novinky.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

Více informací k případu policie prozatím neuvedla, neboť vyšetřování je teprve na počátku.  

Domů
Sdílet
Diskuse