Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Koucká
20. září 2023 v 11:59
Čas čtení 1:09

Opilý řidič na Zlínsku naboural do rodinného domu. Od nehody chtěl ujet a majiteli vyhrožoval zabitím sekáčkem na maso

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Opilý řidič na Zlínsku naboural do rodinného domu. Od nehody chtěl ujet a majiteli vyhrožoval zabitím sekáčkem na maso
Zdroj: Policie ČR

Celková škoda na vozidle, dopravní značce a rodinném domě je předběžně vyčíslena na 210 tisíc korun.

Devětatřicetiletý muž žijící většinu roku v zahraničí narazil do domu v obci Brumov-Bylnice v neděli brzo ráno. Podle Týdeníku Policie byl pod vlivem alkoholu. Po nehodě se řidič snažil z místa ujet, majitel domu mu ale v odjezdu bránil. 


Pachatel posléze na majitele domu vytáhl sekáček na maso a začal mu vyhrožovat, že ho zabije. Kriminalisté muži ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a nebezpečné vyhrožování. V případě odsouzení tak může strávit až tři roky za mřížemi.

1. září 2023 v 15:12 Čas čtení 0:59 Mladého Čecha stálo flirtování přes Telegram 20 tisíc. Nahá Asiatka ze seznamky ho pak vydírala erotickým videem Mladého Čecha stálo flirtování přes Telegram 20 tisíc. Nahá Asiatka ze seznamky ho pak vydírala erotickým videem

Pachatel se autem vracel z večírku ve Valašských Kloboucích. V pět ráno projížděl vesnicí, nevybral zatáčku a narazil nejprve do dopravní značky se zrcadlem a poté do fasády rodinného domu. 


Majitel domu vyběhl ven, a protože viděl, že muž má nastartované vozidlo a chce ujet, otevřel mu zadní dveře a volal na něj, ať počká na policii. To řidiče rozčílilo, vylezl z auta se sekáčkem na maso v ruce, máchal s ním proti majiteli domu a křičel na něj, že ho zabije. Rodinní příslušníci majitele domu agresorovi v útoku zabránili. Po příjezdu policie muž zahodil sekáček na zem.

Řidič si nehodu nepamatuje

Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu dvě promile alkoholu, ale další vyšetření a také zkoušku na přítomnost drog odmítl. Se slovy „no comment“ odmítal také jakoukoli komunikaci s přítomnými policisty. Kriminalisté, kteří dorazili na místo, muže zadrželi a po lékařském vyšetření převezli do policejní cely. 

31. srpna 2023 v 16:25 Čas čtení 0:49 Česká policie omylem zveřejnila heslo na fotce. I tvůj děda má silnější zabezpečení Česká policie omylem zveřejnila heslo na fotce. I tvůj děda má silnější zabezpečení

Jeho vozidlo i sekáček na maso zajistili pro účely trestního řízení. V době havárie seděla na místě spolujezdce jednadvacetiletá žena, kterou převezli záchranáři s lehkým zraněním do nemocnice. Řidič vyvázl bez zranění. 


Následující den po vystřízlivění vyjádřil řidič nad svým jednáním lítost a vysvětlil, že si od okamžiku havárie nic z toho, co se stalo, nepamatuje.

Domů
Sdílet
Diskuse