Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
22. září 2023 v 9:12
Čas čtení 0:28

Opilí mniši se poprali v klášteře na posvátné hoře. Jeden skončil v nemocnici

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Opilí mniši se poprali v klášteře na posvátné hoře. Jeden skončil v nemocnici
Zdroj: Unsplash/zaya odeesho/volně k užití

Na nádvoří řeckého kláštera Chilandar spolu popíjeli dva duchovní. Jejich radovánky se ale zvrtly.

Na řecké posvátné hoře Athos se poprali dva mniši, pravděpodobně po opilecké hádce. Jeden z nich skončil v nemocnici. Případem se bude zabývat přestupkový soud, trestní oznámení ale poškozený nepodá. Informuje o tom server Greek City Times.

21. září 2023 v 13:10 Čas čtení 1:02 Takhle se ke zvířatům nechová. Obránci zvířat protestovali proti nízkému trestu pro viníky týrání Takhle se ke zvířatům nechová. Obránci zvířat protestovali proti nízkému trestu pro viníky týrání

Na nádvoří pravoslavného kláštera Chilandar zaútočil 35letý opilý mnich na svého 52letého kolegu. Mlátit do něj měl rukama, nohama i plastovou lahví. Poškozený skončil v nemocnici, kde mu zdravotnický tým poskytl první pomoc. V zařízení stále zůstává, aby se mu zde zahojila zranění hlavy a obličeje.

Podle Greek City Times kněží neplánuje agresora žalovat a nepožádal ani o vyšetření soudním lékařem. Případ si do rukou přesto vezme státní zástupce a bude se jím zabývat jako těžkým ublížením na zdraví. Řízení povede přestupkový soud.

Domů
Sdílet
Diskuse