Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
23. září 2023 16:24
Čas čtení 0:29

VIDEO: Ronaldo překvapil kuriózním gólem, který nikdo neviděl. Branka byla zahalena hustým dýmem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Ronaldo překvapil kuriózním gólem, který nikdo neviděl. Branka byla zahalena hustým dýmem
Zdroj: TASR/AP

Cristiano Ronaldo si na své konto připsal další úspěch, když dvěma střelami přispěl k výhře Al Nassru nad Al Ahlí 4:3. Úvodní střela se však zřejmě zařadí mezi ty nejpodivnější góly v jeho kariéře.

Ronaldovi se podařilo střelit branku hned ve čtvrté minutě zápasu. Senegalský brankář však dle zveřejněných záběrů pravděpodobně až do poslední chvíle netušil, že na něj nějaký míč vůbec letí, neboť branka byla v tu chvíli zahalena hustým žlutým dýmem. I tak se však 38letý Portugalec trefil a jal se slavit gól, píše server TalkSport.

Cristiano Ronaldo po konci zápasu poskytl rozhovor, ve kterém se rozpovídal o svém vztahu k fotbalu. „Pořád miluji fotbal. I v mém věku stále rád hraji a střílím góly a budu pokračovat, dokud mi moje nohy neřeknou ‚Cristiano, skončil jsi‘,“ uvedl dle TN Ronaldo, který v saúdskoarabském klubu Al Nassr zastává pozici útočníka.

Domů
Sdílet
Diskuse