Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
26. září 2023 11:11
Čas čtení 0:31

Důkladná detektivní práce brněnských strážníků. Vandala identifikovali podle piva

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Důkladná detektivní práce brněnských strážníků. Vandala identifikovali podle piva
Zdroj: Pixabay/romavor

Příslušníci brněnské městské policie byli v neděli večer přivoláni k případu muže, na kterého po cestě domů přišla potřeba rozmlátit zastávku a dvě auta. Jeho totožnost se jim podařilo určit podle lahví od piva válejících se opodál.

Podle očitého svědka, který strážníky přivolal, se měl podezřelý muž na místě ohánět sekerou, pomocí které rozsekal přístřešek zastávky i nedaleká zaparkovaná vozidla.

22. září 2023 14:56 Čas čtení 1:00 „Letošního roku jsem se reinkarnoval,“ řekl Brňan strážníkům. Skončil v poutech „Letošního roku jsem se reinkarnoval,“ řekl Brňan strážníkům. Skončil v poutech

Na místo vyrazily rovnou dvě hlídky městské policie, které nikterak neváhaly a rovnou se pustily do vyšetřování. Zatímco jedna mapovala rozsah škod, druhá se vydala pátrat po sekerníkovi.

Ústředním důkazním materiálem, který strážníky dovedl výtržníkovi na stopu, se staly lahve od piva válející se u zastávky. Netrvalo dlouho a policisté dopadli muže odpovídajícího popisu u nedalekých zahrádek. Práce to nebyla nikterak náročná, neboť podezřelý u sebe nesl bednu piv stejné značky, jaká byla na místě činu identifikována. 

14. září 2023 6:00 Čas čtení 7:03 Velký test nealko piv: Pili jsme malý klenot a hodně patoků. Alternativu k Birellu v Česku najdeš, není z Plzně Velký test nealko piv: Pili jsme malý klenot a hodně patoků. Alternativu k Birellu v Česku najdeš, není z Plzně

Muž se po dopadení vůči strážníkům choval arogantně a agresivně. Policistům měl dokonce vyhrožovat, že je všechny „sejme“. Podezřelý z trestného činu nakonec skončil v poutech a byl předán příslušníkům státní policie.

Domů
Sdílet
Diskuse