Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
22. září 2023 14:56
Čas čtení 1:00

„Letošního roku jsem se reinkarnoval,“ řekl Brňan strážníkům. Skončil v poutech

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Letošního roku jsem se reinkarnoval,“ řekl Brňan strážníkům. Skončil v poutech
Zdroj: Pixabay/LNLNLN/volně k užití

K velmi neobvyklému případu vyjížděli v neděli příslušníci brněnské městské policie. Jednačtyřicetiletý muž náhodně odepínal vodítka kolemjdoucím psům, jednomu z pejskařů dokonce prohledával batoh.

Bizarní incident se odehrál v městské části Husovice. Strážníky přivolali dva místní pejskaři, kteří se vydali na odpolední procházku se svými čtyřnohými mazlíčky. Poklidné odpoledne jim však narušil jeden z místních obyvatel, jenž se zřejmě nemohl smířit s tím, že se oba psi pohybovali na vodítku a byli opatřeni náhubky. „Postupně oběma psům sundal náhubky a taktéž k údivu majitelů psům odepnul vodítka,“ uvedli na svém webu brněnští strážníci.

13. září 2023 8:52 Čas čtení 0:36 Muž v Brně skončil na záchytce, ze své opilosti obviňoval strážníky Muž v Brně skončil na záchytce, ze své opilosti obviňoval strážníky

Muž následně využil překvapení majitelů a jednomu z nich začal prohledávat batoh. Poté měl jeho psovi také sebrat míček a hodit ho do odpadkového koše. Druhému z pejskařů zase tahal za popruhy od tašky a snažil se mu vnutit myšlenku, že pes není jeho.

Přivolaní policisté našli podezřelého muže za jedním z nedalekých stromů, kde se věnoval sběru listí a nedopalků. Dotyčný byl požádán, aby se posadil na lavičku a prokázal hlídce svoji totožnost. Strážníci se však následně dozvěděli něco, co pravděpodobně nečekali.

Údajně se reinkarnoval

„Brňan strážníkům řekl, že je všude zdejší, letošního roku se reinkarnoval a je synem Božím,“ stojí na webu městské policie. Muž své chování vysvětloval tím, že psi mají údajně svůj vlastní rozum a vznikli z velké matky, která je všude přítomna. Hlídka následně přivolala zdravotníky k posouzení zdravotního stavu dotyčného.

2. září 2023 15:22 Čas čtení 0:35 Bizarní případ z Brna: Opilý muž házel kusy ledu a slupku od banánu z okna, vadilo mu auto na chodníku Bizarní případ z Brna: Opilý muž házel kusy ledu a slupku od banánu z okna, vadilo mu auto na chodníku

Do přivolané sanitky však muž odmítl nastoupit a rozhodl se, že z místa odejde. Záchranáře následně začal ohrožovat kopáním, kvůli čemuž mu strážníci nasadili pouta. Brňan byl následně převezen do nemocnice, kde se hlídka poprvé dozvěděla jeho totožnost. Samozvaný Boží syn bude muset své chování vysvětlovat úředníkům. 

25. srpna 2023 16:13 Čas čtení 0:30 Nuda v Brně? Nikdy! Žena praštila jinou ženu mopem, řešila to pořádková jednotka Nuda v Brně? Nikdy! Žena praštila jinou ženu mopem, řešila to pořádková jednotka
Domů
Sdílet
Diskuse