Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vojtěch Vanda
26. září 2023 18:00
Čas čtení 0:34

VIDEO: Dvě mouchy jednou ranou. Pražská policie zasahovala proti agresorovi, na místě zadržela i vyčuraného zloděje

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
VIDEO: Dvě mouchy jednou ranou. Pražská policie zasahovala proti agresorovi, na místě zadržela i vyčuraného zloděje
Zdroj: Policie ČR

Policisté z Prahy popsali chování staršího muže v reflexní vestě, který se pokusil ukrást peněženku agresorovi, u něhož zasahovala policie, jako nesmírnou drzost. Bohužel pro lupiče jej celou dobu sledovala kamera.

Nejen divadlo, ale i finanční přilepšení hledal kolemjdoucí v pondělí ráno u zastávky Hradčanská v Praze 6, když přihlížel zpacifikování agresivního muže na zastávce. Zatímco k evidentnímu zločinci, jenž obtěžoval Pražany, přistoupila policie, během pranice mu vypadla peněženka.

„Během zákroku policie vypadla podezřelému, který kladl aktivní odpor, z kapsy černá peněženka, čehož si všiml náhodný kolemjdoucí oblečený v reflexní vestě, a tuto peněženku posunul dál od místa zákroku, kde čekal na optimální chvíli pro odcizení,“ napsala k situaci mluvčí policie Violeta Siřišťová.

„Celé jeho počínání však sledoval zaměstnanec kamerového pracoviště policie, který zasahujícím policistům na místě sdělil, že tam mají dalšího podezřelého,“ dodala. Tím byl dvaasedmdesátiletý muž. Po konfrontaci policistou peněženku odkopl pryč, jenže to mu nebylo nic platné.

26. září 2023 11:11 Čas čtení 0:31 Důkladná detektivní práce brněnských strážníků. Vandala identifikovali podle piva Důkladná detektivní práce brněnských strážníků. Vandala identifikovali podle piva

„Policie nakonec jednačtyřicetiletého i dvaasedmdesátiletého muže omezila na osobní svobodě a převezla na policejní služebnu. V současné chvíli jsou oba podezřelí z přestupkového jednání,“ ukončila mluvčí. 

Domů
Sdílet
Diskuse