Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jakub Paulík
14. října 2023 v 9:34
Čas čtení 0:30

Chytli jednoho z nejhledanějších Slováků. Vypátrali ho lovci lebek

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Slovenské policii se podařilo zadržet šéfa gangu Antona Hudce. Ten dlouhou dobu patřil mezi nejhledanější Slováky, o které měl zájem i Interpol.

O jeho zadržení se postarala rakouská policie společně se slovenskými „lovci lebek“ (policisté z oddělení cílového pátrání NCODK Prezídia Policejního sboru – pozn. red.).

Muže na útěku se podle informací policie podařilo zadržet v rakouském městě Graz. Dlouhodobě však pobýval i v jiných evropských městech.

13. října 2023 v 14:28 Čas čtení 0:27 Teroristický útok ve Francii: Při útoku nožem zahynul učitel, další dva lidé jsou vážně zranění Teroristický útok ve Francii: Při útoku nožem zahynul učitel, další dva lidé jsou vážně zranění

„Lovci lebek na případu intenzivně pracovali od roku 2017. Situaci přitom ztěžovalo to, že hledaná osoba postupovala na útěku velmi sofistikovaně, pohybovala se po více místech Evropy, přičemž používala různé aliasy a falešné doklady,“ uvedla policie na Facebooku.

Antona Hudce Krajský soud v Nitře uznal vinným pro obzvláště závažný zločin vyděračského únosu ještě v říjnu 2012, za což ho plánoval poslat za mříže na 12 let. Hudec se krátce po verdiktu dal na útěk. Jednoho z nejhledanějších Slováků by měli z Rakouska zanedlouho vydat na Slovensko.

Domů
Sdílet
Diskuse