Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ema Stanovská
15. října 2023 19:16
Čas čtení 0:32

VIDEO: Živá žába v baleném salátu z polského Lidlu. Lidé jsou z videa šokováni

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Lidl se podle slov ženy za vzniklou situaci omluvil a slíbil, že prověří, jak k ní mohlo dojít.

Když si zákaznice polského Lidlu kupovala balený salát, zřejmě netušila, co se v něm ukrývá. Zjistila to až později, když si všimla, že plastový obal začal „poskakovat“. Ukázalo se, že mezi salátovými listy se nachází živá žába. Zprávu přinesl polský zpravodajský portál Gazeta Wrocławska.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zwyczajna Magdalena (@zwyczajna_magdalena)

Video, které žena zveřejnila na Instagramu, se okamžitě stalo virálním. Lidl se podle jejích slov za vzniklou situaci omluvil a slíbil, že prověří, jak k ní mohlo dojít. Žábu prý žena vypustila na své zahradě.

Lidé byli z videa šokováni a znechuceni. Někteří reagovali s humorem: „Aspoň máš záruku, že je ten salát čerstvý.“ Jiní Polku kritizovali: „Namísto natáčení videa bys ji raději měla rychle vypustit do přírody!“

Není to poprvé, co zákazník diskontního supermarketu našel v potravině „nezvaného hosta“. V minulosti se objevil i případ, kdy se v potravinách z Lidlu našli pavouci.

Domů
Sdílet
Diskuse