Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
25. října 2023 9:23
Čas čtení 0:15

Hrůzný nález v Plzni. Z kanálu trčely nohy patřící mrtvole

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hrůzný nález v Plzni. Z kanálu trčely nohy patřící mrtvole
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Hrůzný pohled se naskytl policistům z plzeňské městské části Lochotín, kteří byli v noci na středu přivoláni k nálezu mrtvého těla v ulici Elišky Krásnohorské. Z jednoho z tamních kanálů trčely nohy patřící zřejmě 39letému muži.

Jak uvedl server Novinky.cz, mrtvý muž byl v kanálové vpusti zaklíněn hlavou dolů, ven na povrch mu vyčnívaly jen nohy. Podle zjištění serveru by se mělo jednat o 39letého muže.

25. října 2023 7:02 Čas čtení 0:42 Pomoz lidem bez domova přežít zimu. Přispěj jim na noc v teple Pomoz lidem bez domova přežít zimu. Přispěj jim na noc v teple

Na místo byli přivoláni krajští hasiči, kteří muže vyprostili a předali zdravotníkům. Podle mluvčí krajské zdravotnické služby Márie Svobodové však už muži nebylo možné pomoci a přivolaný lékař pouze konstatoval smrt. Na případu nyní pracují plzeňští kriminalisté.

Domů
Sdílet
Diskuse