Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tímea Krauszová
29. října 2023 10:34
Čas čtení 0:55

Nové detaily o smrti Matthewa Perryho z Přátel: Zveřejnili, co se dělo těsně před tragédií i po ní

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Nové detaily o smrti Matthewa Perryho z Přátel: Zveřejnili, co se dělo těsně před tragédií i po ní
Zdroj: Getty Images/Frederick M. Brown

Herec zemřel ve vlastním domě. Kolegové a přátelé na něj vzpomínají.

Ve věku 54 let zemřel americký herec Matthew Perry známý ze sitkomu Přátelé. S odvoláním na policejní zdroje o tom informovala americká média. Podle nejnovějších informací TMZ si byl Perry ještě ten den ráno zasportovat. Po dvouhodinové hře pickleballu se vrátil domů a poslal svého asistenta něco vyřídit.

29. října 2023 8:30 Čas čtení 0:29 KVÍZ: Připomeň si Chandlera Binga z Přátel, nejslavnější roli Matthewa Perryho KVÍZ: Připomeň si Chandlera Binga z Přátel, nejslavnější roli Matthewa Perryho

Právě asistent ho po návratu našel už bez známek života ve vířivce a přivolal záchranku. Zatím není jasné, proč se Perry utopil, příčinu smrti nadále vyšetřují bezpečnostní složky. Známé osobnosti již vyjadřují upřímnou soustrast a vzpomínají na Perryho na sociálních sítích.

„Předčasná smrt mého ‚syna‘ mi zlomila srdce. Ztráta takového mladého a brilantního herce je šok,“ napsala na X Morgan Fairchild, která v seriálu Přátelé ztvárnila Chandlerovu mámu.

K jeho úmrtí se vyjádřili také Alyssa Milano, Shannen Doherty či kanadský premiér Justin Trudeau, který s Perrym kdysi chodil do školy. Smutek už vyjádřila i televizní stanice NBC, která Přátele vysílala: „Svým perfektním komediálním načasováním a ironickým vtipem přinesl tolik radosti stovkám milionů lidí na celém světě. Jeho odkaz zůstává naživu i pro další generace,“ cituje The Guardian.

Domů
Sdílet
Diskuse