Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
30. listopadu 2023 13:06
Čas čtení 0:43

Fiala a Babiš se chytli a internet se baví. Přinášíme výběr nejlepších vtípků

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Ve sněmovně se ve středu projednával rozpočet na příští rok. Šéf ANO Andrej Babiš slovně napadl ministra financí Zbyňka Stanjuru (ODS), když ho a jeho manželku obvinil z nekalých praktik.

„Pan ministr financí lže jak premiér (Petr) Fiala. To už je jednotka lhaní. A vy jste nám tady mohl vyprávět jako elektrotechnik o tom, jak se tuneluje rozpočet Opavy přes vaši manželku. To jste tady mohl vyprávět,“ prohlásil podle serveru iDnes.cz Babiš na konto Stanjury a uvedl, že ho chtěl ministr financí fyzicky napadnout. 

V konfliktu vystoupil na obranu Zbyňka Stanjury i jeho stranický kolega a premiér Petr Fiala, který pohrozil Babišovi trestním oznámením a jeho útok na Stanjurovu manželku označil za nedůstojný a nepřijatelný.

9. listopadu 2023 11:26 Čas čtení 1:07 Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno) Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno)

Včerejší atmosféra v Poslanecké sněmovně by se tak dala krájet, internet ovšem zaujalo setkání Babiše a Fialy, které zachytily fotoaparáty. A nebyli by to Češi a Češky, kdyby jejich momentku tváří v tvář nevyužili na vtípky a memes. 

Tady je za nás výběr těch nejlepších:

Domů
Sdílet
Diskuse