Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
2. prosince 2023 16:28
Čas čtení 0:39

Dva polští policisté jsou v kritickém stavu. Na pachatele byla vypsána odměna

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Dva polští policisté jsou v kritickém stavu. Na pachatele byla vypsána odměna
Zdroj: policja.pl

Ke střelbě došlo v pátek ve 22:30 hodin v jihozápadním městě Polska Vratislav. Pachatel nebyl dopaden, z místa činu unikl ozbrojen.

Policie nabízí 100 tisíc zlotých (560 tisíc korun) za informace, které pomohou k vypátrání 44letého muže, jenž je za střelbu odpovědný. Má brýle, světlé vlasy, štíhlou postavu a na sobě tmavou bundu s kapucí a barevnou šálou.

Tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie ve Vratislavi Łukasz Dutkowiak informoval, že oba policisté jsou v kritickém stavu a ohrožení života. Informaci přinesl iDNES.cz.

2. prosince 2023 14:28 Čas čtení 0:54 Čtyři z deseti nejdražších měst světa jsou v Evropě. Dokážeš tipnout, která to jsou? Čtyři z deseti nejdražších měst světa jsou v Evropě. Dokážeš tipnout, která to jsou?

Podporu policistům posílá nejen veřejnost, ale i státní zástupci. Polský ministr vnitra a správy Paweł Szefernaker napsal na platformu X: „Naše myšlenky jsou s vážně zraněnými důstojníky polské policie, kteří v nemocnici bojují o život. Jejich rodinám je poskytována veškerá možná podpora. Ministerstvo vnitra a správy a polský stát budou vždy stát za služebními důstojníky, kteří riskují své životy a brání bezpečnost Poláků.“

Domů
Sdílet
Diskuse