Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
5. prosince 2023 14:21
Čas čtení 0:51

Je Studentská pečeť vůbec ještě pro studenty? Cena čokolády vyvolala vášnivou debatu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Je Studentská pečeť vůbec ještě pro studenty? Cena čokolády vyvolala vášnivou debatu
Zdroj: Nestlé

Po nedávné debatě o ceně Nutelly se pozornost obrátila k další sladkosti. Tentokrát se terčem stala česká čokoláda Studentská pečeť.

„Cena Nutelly je jedna věc, ale ta klasická 170g Studentská pečeť za 95 Kč?! To už ji rovnou můžou přejmenovat na Pečeť vyšší třídy, protože to nemá se studenty nic společného,“ uvedl na síti X (dříve Twitter) influencer Sváťa Barek. České sítě samozřejmě na reakce nemusely dlouho čekat.

10. listopadu 2023 15:01 Čas čtení 0:58 Na Fialově Nutelle se už svezl i Babiš. Teď teprve zažiješ cringe Na Fialově Nutelle se už svezl i Babiš. Teď teprve zažiješ cringe

„Buržoazní pečeť,“ reaguje Tomáš K. Název využili někteří uživatelé i k reakci na aktuální dění. Například Tomáš Koudelka napsal, že „v naší zemi mají studovat jenom bohatí. Aspoň konzervativci si to myslí“.

„Měli by ji začít dělat ze zahraničních studentů, ti jsou určitě levnější,“ doplňuje uživatel Sběratel moudrosti.

Uživatelka Medojedka poté dodává: „Jsou v tom rozinky. Za ty by měla bejt 50% kompenzace ceny, protože než to člověk vydloube ven…“

Není přitom jediná, která poukazuje na chuť čokolády. „Studentská pečeť je urážka čokolády (a je teda úplně jedno, kolik stojí). Don't even try to change my mind!“ píše Knihomilka.

Drahomíra Bačkorová dokonce přiložila i kompletní složení. „Já jsem nevěděl, že tolik lidí nesnáší Studentskou pečeť. Já žil v domnění, že ji naše společnost má ráda,‘‘ okomentoval situaci pod tweetem Barek.

Domů
Sdílet
Diskuse