Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
8. prosince 2023 12:28
Čas čtení 0:32

Vánoční kamion od Coca-Coly dorazil do Česka! Kde ho potkáš?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vánoční kamion od Coca-Coly dorazil do Česka! Kde ho potkáš?
Zdroj: Coca-Cola

Do Vánoc zbývají už jen dva týdny, což mimo nakupování dárků a zapalování adventního věnce znamená také vánoční kamion od Coca-Coly.

Program v kamionu začíná vždy ve čtyři odpoledne a trvá dvě hodiny, během kterých tě čeká moderovaná zábava, hudba nebo možnost zakoupit dárkové předměty či občerstvení.

8. prosince 2023 10:57 Čas čtení 0:32 V Česku otevřela nejdelší lyžařská sjezdovka. Kde ji najdeš? V Česku otevřela nejdelší lyžařská sjezdovka. Kde ji najdeš?

Půl hodiny po zahájení akce slavnostně přijede osvětlený vánoční kamion se Santou. Oficiálně vyjel už 29. listopadu, jeho první zastávkou byla Ostrava. Celkem už navštívil 14 měst, 11 má ještě před sebou.

Nákupem v kamionu přispěješ na dobrou věc. Veškerý výtěžek totiž putuje na podporu Agentury domácí péče Alice, profesionální služby Českého červeného kříže, která poskytuje zdravotní péči seniorům a zdravotně postiženým klientům především v domácím prostředí.

Do kterých měst přijede vánoční kamion od Coca-Coly?

Horažďovice: 8. 12.
Milevsko: 9. 12.
Králův Dvůr u Berouna: 10. 12.
Čestlice – Říčany u Prahy: 11. 12.
Kostelec nad Černými lesy: 13. 12.
Světlá nad Sázavou: 14. 12.
Pardubice: 15. 12.
Náchod: 17. 12.
Hradec Králové: 18. 12.
Žamberk: 19. 12.
Javorník: 20. 12.
Domů
Sdílet
Diskuse