Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
8. prosince 2023 13:24
Čas čtení 0:39

S Raiffeisenbank teď útratu snadno rozdělíš mezi více lidí. Jaké další novinky přináší mobilní appka?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
S Raiffeisenbank teď útratu snadno rozdělíš mezi více lidí. Jaké další novinky přináší mobilní appka?
Zdroj: Unsplash.com

Widgety, profilová fotka, rozdělení útraty nebo zrušení RB klíče. Tohle jsou novinky, které najdeš v nové aktualizaci mobilního bankovnictví Reiffeisenbank.

Nová aktualizace přinese pár nových zlepšení. Budeš si moct vytvořit widget s příjemci, díky němuž rychleji zadáš platební příkazy. Zjednoduší se i přístup do aplikace, jelikož už nebude potřeba aplikace RB klíč. Podobnou změnu udělaly i jiné banky, jako například Česká spořitelna, do jejíž aplikace George se bez klíče dostaneš už přes měsíc. 

8. prosince 2023 9:12 Čas čtení 0:47 Brněnský Čedok u nádraží zavírá. Co nahradí ikonickou pobočku? Brněnský Čedok u nádraží zavírá. Co nahradí ikonickou pobočku?

Aktualizace nabídne také snadnější rozdělení útraty na stejné části mezi více lidí. Když tedy například půjdeš s kamarády na večeři, kterou zaplatíte dohromady, a poté budete chtít peníze rozdělit, bude stačit vybrat volbu „Rozdělit útratu“, uvést počet částí pro rozdělení a rozeslat si mezi sebe vygenerovaný QR kód.

„Kromě novinek, jako je rozdělení útraty nebo přidání widgetů, se vždy snažíme do nových verzí zakomponovat i zpětnou vazbu klientů. V detailu pobočky jsme přidali možnost rovnou sjednat schůzku, protože uživatelé často nejprve vyhledávají pobočku na mapě. Stejně tak žádost o spořicí účet a změnu tarifu jsme pro klienty udělali přehlednější, abychom jejich uživatelský zážitek posunuli na další úroveň,“ cituje Filipa Karbulku Měšec.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse