Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radka Klučárová
11. prosince 2023 7:00
Čas čtení 0:35

Messenger představil zásadní novinky. Můžeš zrušit zobrazení přečtené zprávy, povolí i jejich úpravu do 15 minut po odeslání ​

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Uživatelé aplikace Messenger se mohou těšit na několik užitečných novinek.

Uživatelé populární chatovací aplikace Messenger se mohou těšit na užitečné aktualizace. Všechny novinky představila společnost Meta na webu.

Nově budou mít všechny zprávy a hovory výchozí funkci end-to-end šifrování. Ta je dostupná již od roku 2016 a dosud si ji uživatelé mohli vypnout a zapnout. Funkce by měla zajistit ochranu zpráv a hovorů, ke kterým bude mít přístup výlučně společnost Meta.

Co dalšího se změní?

Messenger uživatelům umožní i úpravu zaslaných zpráv, avšak pouze do 15 minut po jejich odeslání. Nově si také budeš moci nastavit, jestli chceš, nebo nechceš, aby ostatní viděli, že sis zprávu přečetl*a.

Upgrade obdrží také hlasové zprávy a posílání videí a fotek. Vývojáři vedle nových ovládacích prvků slibují také lepší kvalitu odeslaných souborů. Hlasové zprávy si budeš moci vyslechnout až s dvojnásobnou rychlostí a po odchodu z chatu během poslechu se můžeš vrátit a pokračovat v poslechu přesně tam, kde jsi skončil*a.

Messenger, správy, úprava
Zdroj: Meta
Domů
Sdílet
Diskuse