Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
12. prosince 2023 14:23
Čas čtení 0:26

Školáci vyvolali obrovskou rvačku. Ředitelka školy skončila se zlomenou rukou, záchranáři ošetřili téměř 50 lidí

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Školáci vyvolali obrovskou rvačku. Ředitelka školy skončila se zlomenou rukou, záchranáři ošetřili téměř 50 lidí
Zdroj: Pxhere/na voľné použitie

V berlínské škole došlo ke rvačce mezi žáky.

Téměř 50 lidí muselo být ošetřeno záchranáři po hromadné rvačce mezi žáky v berlínské škole. Ředitelka školy, která se snažila situaci uklidnit, skončila se zlomenou rukou. V úterý to uvedla místní policie.

11. prosince 2023 15:23 Čas čtení 0:47 Mladíci plánovali v Praze teroristické útoky. Jaký trest dostali? Mladíci plánovali v Praze teroristické útoky. Jaký trest dostali?

Rvačka ve škole v berlínské čtvrti Neukölln vypukla v pondělí kolem půl jedenácté dopoledne. Původně se jednalo o pět mladíků ve věku 14 a 15 let, uvedla policie. Doplnila, že konflikt vypukl z banálních důvodů a nesouvisel se současným politickým napětím. Kromě ředitelky školy byli napadeni i další učitelé a nakonec i zasahující policisté.

Policie dodala, že někteří žáci při hromadné rvačce údajně použili pepřový sprej nebo podobnou dráždivou látku, v důsledku čehož bylo zraněno celkem 49 dětí a učitelů.

Domů
Sdílet
Diskuse