Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
16. prosince 2023 v 7:02
Čas čtení 0:30

Nakupuješ v Bille? Dávej si pozor na body, můžeš o ně přijít, supermarket chystá velké změny

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nakupuješ v Bille? Dávej si pozor na body, můžeš o ně přijít, supermarket chystá velké změny
Zdroj: BILLA

Jsi součástí Billa Bonus klubu? Supermarket chystá změny, které se dotknou tvých nasbíraných bodů.

Věrnostní program supermarketu Billa projde změnami. Od příštího roku se budou jak sbírat, tak čerpat body jiným způsobem, než který jsi znal*a doteď. Nová verze klubu bude zákazníkům k dispozici od 17. ledna. Supermarket do té doby dočasně pozastavuje také náhled bodů.

„Billa se mění a spolu s ní i její věrnostní klub. Pro zákazníky připravujeme mnoho zajímavých novinek, o kterých budeme včas informovat,“ říká vedoucí marketingového oddělení Billa Lucie Průšová.

Ale pozor! Se změnou přichází i nemilá zpráva. Všechny bodíky, které jsi nasbíral*a do 3. října 2023, jsou platné pouze do konce tohoto roku, potom končí a nebudeš je moct využít. Bodíky sis mohl*a do 31. října vyměnit za slevové kupóny, pokud jsi tak však neudělal*a, tak je využij, dokud můžeš, jinak o ně nadobro přijdeš. 

Domů
Sdílet
Diskuse