Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
18. prosince 2023 v 15:10
Čas čtení 0:42

Tohle policie přehnala, zlobí se fanoušci. Na Spartě měl mířit těžkooděnec pistolí na lidi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tohle policie přehnala, zlobí se fanoušci. Na Spartě měl mířit těžkooděnec pistolí na lidi
Zdroj: ČTK/Šimánek Vít

Nedělní zápas Sparty proti Teplicím proběhl jako každý jiný. Po výhře Sparty 2:1 se fanoušci začali scházet k východu. Najednou však potkali policistu, který v ruce držel předmět připomínající zbraň. „Situace mi přišla nebezpečná,“ poznamenal fanoušek.

Zápas proběhl v pražské Epet areně. Jakmile skončil, tak se domácí i tepličtí příznivci začali přesouvat k východu. Je normální, že se odchod pro diváky hostů lehce opozdí, takže nikoho nepřekvapilo několikaminutové čekání.

„Po pár metrech jsme narazili na řadu policistů, kteří nás nepustili dál. To bylo přímo pod ochozem tribuny, ze které asi pár sparťanů něco pokřikovalo, ale upřímně jsem ani moc nevnímal co. Myslím, že to bylo jen nějaké hecování, určitě ne výhrůžka,“ popisuje příznivec Teplic Kryštof pro server iSport.cz. Policista si chování fanoušků domácích však vyložil jinak a zamířil směrem k tribuně předmětem připomínajícím zbraň. Tiskový mluvčí Policie ČR Richard Hrdina deníku Sport sdělil, že se jednalo o vrhač míčků.

Policistu mířícího zvláštním předmětem zachytil na fotografii fanoušek, který na platformě X vystupuje pod přezdívkou BohSeveru. „Na ochozu v tu chvíli eskaloval konflikt a policisté byli připraveni situaci řešit. Jejich přítomnost na místě stačila k tomu, aby hrozící konflikt skončil. Vrhač míčků tedy nemusel být použit,“ uvedl Hrdina. Nikomu na zápase se nic nestalo.

Domů
Sdílet
Diskuse