Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
21. prosince 2023 11:56
Čas čtení 0:55

Muž shodil přítelkyni z útesu, když odmítla žádost o ruku. Teď čeká na soud

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž shodil přítelkyni z útesu, když odmítla žádost o ruku. Teď čeká na soud
Zdroj: Freepik/@ yanalya/volně k užití

Muže, jehož přítelkyně v červenci zemřela po pádu z útesu, zatkla policie a obvinila ho z vraždy.

Tragédii, která se 6. července stala u tureckého města Antalya, označili kriminalisté po několika měsících za vraždu. Yeşim Demir tu byla na dovolené se svým přítelem Nizamettinem Gürsüem, který policii řekl, že Demir vzal na útes, aby ji zde mohl požádat o ruku, načež měla dle jeho slov žádost přijmout.

„Něco jsme vypili, ztratila rovnováhu a spadla,“ řekl Gürsü, jak informovala televize Yirmidort. Nyní se však policie přiklání k variantě, že žena žádost odmítla a následnou tragédii nezpůsobil alkohol.

Rodina zemřelé podala na muže trestní oznámení. Uvedla v něm, že smrt ženy nebyla nehodou, ale vraždou. Rodina přiznala, že Demir vztah plánovala ukončit, a žádost o ruku by tedy nepřijala. Poznamenala, že trpěla záchvaty paniky z výšek a k okraji útesu by se nikdy nepřiblížila, což odpovídalo i jejím lékařským záznamům. Dále uvedla, že rodina muže a jeho exmanželka jí měsíc před tragédií volaly a vyhrožovaly jí.

Policisté později zjistili, že prsten, který měl Gürsü dle svých slov ženě dát, byl stále v krabičce v jeho kapse. Na místě se také našly rozbité brýle a reproduktor, což nasvědčovalo fyzické potyčce.

16. prosince 2023 6:00 Čas čtení 4:30 Masakr u Pardubic: Kulík brutálně zavraždil dva malé chlapce. Jejich vnitřnosti opekl na ohni a snědl Masakr u Pardubic: Kulík brutálně zavraždil dva malé chlapce. Jejich vnitřnosti opekl na ohni a snědl

Vyšetřovatelé nakonec usoudili, že za smrtí ženy stojí její přítel, který ji po odmítnutí shodil z útesu. Žena pád z asi 32 metrů přežila. Později zemřela na následky zranění. Gürsü nyní ve vazbě čeká na soud.

Domů
Sdílet
Diskuse