Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
23. prosince 2023 13:00
Čas čtení 0:30

Charlieho Sheena v jeho domě napadla ozbrojená žena. Měla se ho pokusit uškrtit

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Charlieho Sheena v jeho domě napadla ozbrojená žena. Měla se ho pokusit uškrtit
Zdroj: CBS

Herec a producent Carlos Irwin Estévez, známý jako Charlie Sheen, byl dle informací policie LA napaden ve svém domě v Malibu.

Útočnicí má být hercova sousedka Electra Shrock, kterou policisté na místě zadrželi. Dle informací BBC však neprozradili motiv ani neuvedli, jaká zbraň byla během útoku použita. TMZ však uvádí, že se útočnice pokusila herce uškrtit. Při napadení mu také údajně roztrhla košili.

K útoku mělo dojít ve středu kolem jedné hodiny odpoledne místního času. Na místě zasahovali zdravotníci, herec však nebyl převezen do nemocnice.

Charlie Sheen se objevil ve filmech jako Wall Street nebo Četa. Především se však proslavil kontroverzí ohledně sitkomu Dva a půl chlapa. Kvůli hádce s tvůrcem seriálu byla jeho postava ze dne na den vyškrtnuta. Sheen později uvedl, že svých činů v té době lituje a své chování přičítá užívání drog a alkoholu. V rozhovoru pro People však nedávno uvedl, že je již šest let střízlivý.

Domů
Sdílet
Diskuse