Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
25. prosince 2023 16:00
Čas čtení 0:34

Předpověď počasí do konce roku: Teploty budou nezvykle vysoké, na silvestra čekej déšť

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí do konce roku: Teploty budou nezvykle vysoké, na silvestra čekej déšť
Zdroj: Unsplash/Erik Witsoe/volně k užití

Již v předvečer Štědrého dne se začalo prudce oteplovat, vysoké teploty vydrží i příští týden.

úterý nás čekají ojediněle přeháňky, na horách dokonce i sněhové. Denní teploty se vyšplhají až na 11 stupňů. Foukat bude jihozápadní až západní vítr, místy s nárazy dosahujícími 15 metrů za sekundu. Opět se uklidní až k večeru.

V noci na středu může rtuť teploměru klesnout až k nule, přes den však očekáváme vyšší teploty kolem tří až sedmi stupňů, na jihu republiky dokonce kolem deseti. Naopak na severu očekáváme ojediněle déšť. Ve čtvrtek se na některých místech může objevit mlha, v noci může dokonce i mrznout, přes den teploty opět stoupnou. Zesilovat bude také vítr.

pátek nás čeká i teplá noc, teploty se budou pohybovat mezi třemi a sedmi stupni, přes den čekáme přeháňky, na horách i sněhové. Víkend bude deštivý, ojediněle se objeví mlhy. Denní teploty budou podobné jako přes týden, v noci by mohly klesnout až na minus dva stupně.

Domů
Sdílet
Diskuse