Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
TASR
26. prosince 2023 13:21
Čas čtení 0:27

Bizarní autonehoda v Německu. Opilý Santa Claus naboural do domu, dárky naštěstí nezničil

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Opilý řidič v obleku Santy Clause narazil v Německu autem do domu. Vyvázl bez vážnějších zranění.

Opilý řidič v kostýmu Santy Clause způsobil na Štědrý den dopravní nehodu ve východoněmecké spolkové zemi Durynsko.

26. prosince 2023 12:41 Čas čtení 0:41 Nejlepší job v 16? Starosta města! V téhle zemi je to možné Nejlepší job v 16? Starosta města! V téhle zemi je to možné

Podle pondělní policejní zprávy se nehoda stala na Štědrý den v obci Unstruttal, asi 60 kilometrů od Erfurtu, kde 54letý muž vyjel se svým vozem ze silnice a narazil do domu a dalšího auta.

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. Zdroj: Unsplash/Jesson Mata

Santa Claus při nehodě vážně poškodil přední část domu, ale dárky, které vezl pro svou rodinu a přátele, zůstaly nepoškozené. Vzhledem ke svému podnapilému stavu nebyl způsobilý k řízení a policie se rozhodla provést zkoušku na přítomnost alkoholu v krvi.

Přesto se muž hájil tím, že dárky musel doručit na Štědrý den. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a začali ho vyšetřovat pro ohrožení silničního provozu.

Domů
Sdílet
Diskuse