Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
20. ledna 2024 13:50
Čas čtení 0:28

Český úspěch! Fantastická Ledecká slaví po návratu výhru ve Světovém poháru

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Český úspěch! Fantastická Ledecká slaví po návratu výhru ve Světovém poháru
Zdroj: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Česká snowboardistka Ester Ledecká předvedla úžasný návrat, v Bulharsku ovládla závod v paralelním slalomu. Skvělý výkon předvedla i druhá česká reprezentantka Maděrová, která vyrovnala své osobní maximum.

Ledecká v tomto ročníku Světového poháru kvůli zranění startovala poprvé a ihned potvrdila své schopnosti, když vyhrála kvalifikaci. V osmifinále pak porazila Švýcarku Baetschi a ve čtvrtfinále její krajanku Zogg. Poté jí už zbývalo jen porazit Japonku Tsubaki Miki a postoupila do finále.

20. ledna 2024 12:35 Čas čtení 0:35 Mladá Češka porazila světovou jedničku! Její emotivní reakce mluví za vše Mladá Češka porazila světovou jedničku! Její emotivní reakce mluví za vše

Japonka se však stala osudnou druhé Češce, Zuzaně Maděrové. Té se podařilo postoupit z kvalifikace a v osmifinále porazit Italky Coratti a Dalmasso. Po pádu při sjezdu proti Hofmeister však ztratila šanci bojovat proti Ledecké o zlato a poté při souboji právě s Miki skončila na čtvrtém místě, čímž zopakovala svůj výsledek ze Světového poháru v Cortině d'Ampezzo.

Ve finálové jízdě pak Theresia Ramona Hofmeister upadla a Ester Ledecká si dojela pro své 22. vítězství ve Světovém poháru.

Domů
Sdílet
Diskuse