Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
20. ledna 2024 12:35
Čas čtení 0:35

Mladá Češka porazila světovou jedničku! Její emotivní reakce mluví za vše

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Ve třetím kole slavného turnaje porazila teprve devatenáctiletá Linda Nosková světovou jedničku, Polku Igu Šwiatek, a postupuje tak do osmifinále.

Utkání dle Sport.cz trvalo téměř dvě a půl hodiny. Nakonec skončilo 3:6, 6:3, 6:4 pro českou tenistku, která Polce mohla oplatit loňskou porážku z Varšavy. Iga Swiatek tak prohrála po 18 zápasech a zapsala si nejhorší výsledek na Australian Open od roku 2019.

Nosková rozhodně nebyla favoritkou zápasu. Iga Swiatek je mimo jiné loňskou vítězkou Roland Garros a Turnaje mistryň. Momentálně je hodnocena na první příčce žebříčku WTA, zatímco česká reprezentantka je na stejném žebříčku na padesáté pozici.

Do osmifinále tohoto turnaje, tentokrát ve čtyřhře, postoupily také Barbora Krejčíková s Němkou Laurou Siegemund a duo Kateřina Siniaková s Australankou Storm Hunter.

Domů
Sdílet
Diskuse