Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
21. ledna 2024 v 9:07
Čas čtení 0:26

Policie v Praze vyšetřuje smrt dvou lidí. Jeden byl zřejmě zavražděn (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Policie našla dvě mrtvé osoby na Černém Mostě. O případu informovala v sobotu večer na síti X, v současnosti stále probíhá vyšetřování.

Pražští kriminalisté se zabývají okolnostmi úmrtí dvou osob. Jejich těla byla nalezena v sobotu odpoledne v domě v Doležalově ulici na Černém Mostě.

20. ledna 2024 v 18:05 Čas čtení 1:10 Záznam, ze kterého mrazí. Takto Severní Korea trestá studenty za sledování zakázaných filmů Záznam, ze kterého mrazí. Takto Severní Korea trestá studenty za sledování zakázaných filmů

„Okolnostmi úmrtí dvou osob, které byly nalezeny dnes odpoledne v domě v ulici Doležalova na Černém Mostě, se zabývají pražští kriminalisté,“ uvedli policisté s tím, že vyšetřování stále probíhá. 

V neděli policie doplnila, že jedna z osob byla zřejmě zavražděna. „Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy. Jak zemřela druhá osoba, nadále zjišťujeme. Další informace uvolníme, jakmile to bude možné,“ sdělili kriminalisté.

Podle informací serveru iDNES se těla muže a ženy nacházela ve večerce, kterou spolu provozovali. Údajně se mělo jednat o vraždu a následnou sebevraždu.

Domů
Sdílet
Diskuse