Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ilona Hobzová
22. ledna 2024 17:00
Čas čtení 0:59

Mistrovství světa v biatlonu se blíží. Ulov poslední lístky i last minute ubytování

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Mistrovství světa v biatlonu se blíží. Ulov poslední lístky i last minute ubytování
Zdroj: Český biatlon/Petr Slavík

Pojedeš fandit do Nového Města na Moravě?

Biatlonový vrchol sezóny už je za dveřmi. Mistrovství světa se letos koná v Novém Městě na Moravě, a to od 7. do 18. února. Vstupenky však rychle mizí a kromě nich organizátoři doporučují zajistit také ubytování.  

Generálka Česku nevyšla podle představ

Aktuálně jsou vyprodané například mužské a ženské štafety, které budou na programu o závěrečném víkendu, v sobotu 17. února, na zbylé závody jich však ještě několik zbývá. Co se týče permanentek za 1800 korun, zbývají už jen ty k trati, nikoli na stadion. Dostupné jsou ještě speciální balíčky nebo VIP vstupenky, u kterých je ale třeba si připlatit. Jestli tedy návštěvu biatlonového vrcholu sezóny plánuješ, dlouho neotálej. Všechny možnosti a ceny vstupenek najdeš na oficiálních stránkách.

20. ledna 2024 13:50 Čas čtení 0:28 Český úspěch! Fantastická Ledecká slaví po návratu výhru ve Světovém poháru Český úspěch! Fantastická Ledecká slaví po návratu výhru ve Světovém poháru

Jestli v Novém Městě na Moravě nebo v jeho blízkosti potřebuješ také ubytování, připravili pro tebe organizátoři přehled zařízení, která ještě mají volné kapacity. Na webu kromě seznamu najdeš také kontakty na jednotlivá místa.

Celý světový šampionát odstartuje 7. února smíšenou štafetou. Česko z posledního mistrovství v německém Oberhofu odešlo s prázdnou, tentokrát ale bude na medaile útočit na domácí půdě. Kompletní program závodů i doprovodného programu najdeš tady.

Generálka na poslední zastávce Světového poháru v Itálii ale českým biatlonistům a biatlonistkám nevyšla podle představ. V individuálním závodě se žádnému z mužů nepodařilo dojet na bodech a vzhledem k absenci Michala Krčmáře se žádný z nich neobjevil ani v závodě s hromadným startem. Mezi ženami se 11. místem ve zkráceném individuálu blýskla Jessica Jislová, smíšená štafeta pak skončila na 6. místě.

Domů
Sdílet
Diskuse