Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
27. ledna 2024 v 15:37
Čas čtení 0:35

Bizarní případ z Brna: Před policií se chlubili, že ruší noční klid. Když se dozvěděli výši pokuty, rozmysleli si to

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Neobvyklý případ řešili ve čtvrtek před půlnocí brněnští strážníci, kteří byli přivoláni k údajnému rušení nočního klidu v Beethovenově ulici.

Policisty přivolal obyvatel jednoho z domů, kterému došla trpělivost, když zvenčí slyšel kromě hry na kytaru také hlasitý zpěv. Na místě hlídka narazila na třiatřicetiletého Brňana hrajícího na kytaru, který byl slyšet až do služebního auta. O případu informovala městská policie v tiskové zprávě.

26. ledna 2024 v 15:51 Čas čtení 0:27 VIDEO: Brnem běhala nahá žena. Tvrdila, že jí do hlavy leze blázen VIDEO: Brnem běhala nahá žena. Tvrdila, že jí do hlavy leze blázen

Poté, co strážníci začali s mužem projednávat přestupek, je přerušily tři ženy ve věku od šestadvaceti do jednatřiceti let a jeden šestadvacetiletý muž. Skupinka policistům přiznala, že kytaristu během hry doprovázela zpěvem, a snažila se strážníky přesvědčit, aby s nimi přestupek také projednávali.

Výše pokuty se jim nezamlouvala 

Narušitelé nočního klidu policistům ochotně předložili průkazy totožnosti. Situace se však změnila ve chvíli, kdy se dozvěděli, jak vysoká pokuta jim hrozí. Za rušení nočního klid je možné uložit pokutu až do výše deseti tisíc korun. V tu chvíli změnili názor, nebylo jim to však nic platné, hlídka totiž oznámila podezření ze spáchání přestupku úředníkům. 

Domů
Sdílet
Diskuse