Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
ČTK
29. ledna 2024 10:50
Čas čtení 0:47

Tragická nehoda na mostě. Po pádu dodávky zemřeli dva lidé

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragická nehoda na mostě. Po pádu dodávky zemřeli dva lidé
Zdroj: California Highway Patrol/volně k užití

U Krupé na Rakovnicku dnes ráno po pádu dodávky z rozestavěného mostu zemřeli dva lidé, další dva utrpěli vážná zranění. Záchranáři je transportovali do pražských nemocnic.

Dodávka se stavebními dělníky dostala smyk a zřítila se z 15 metrů, řekla ČTK krajská policejní mluvčí Michaela Richterová. V kraji je dnes podle policistů kvůli namrzlým silnicím větší množství dopravních nehod.

29. ledna 2024 8:59 Čas čtení 0:46 Nejnebezpečnější přechody v Česku. Pozor si musíš dávat zejména na těchto místech Nejnebezpečnější přechody v Česku. Pozor si musíš dávat zejména na těchto místech

Událost se stala kolem 7:45. „K neštěstí došlo na mostě, kde probíhají stavební práce. Na mostě se pohybují pouze dělníci a vozidla stavebních firem, dodávka stavební firmy se čtyřmi lidmi měla jet provést nějaké stavební práce, dostali smyk a zřítili se dolů z výšky 15 metrů. Na místě byli dva mrtví a dva těžce zranění,“ řekla Richterová.

Dva lidé utrpěli těžká mnohočetná poranění, řekla ČTK mluvčí záchranné služby Monika Nováková. „U jednoho pacienta měl lékař podezření na krvácení do břicha, dále podezření na zlomeninu pánve a horní končetiny,“ doplnila Nováková. Neštěstí se stalo na mostě přes Krupou na silnici I/6 u nádraží Krupá. Příčinami a okolnostmi události se budou zabývat rakovničtí kriminalisté.

Policisté dnes v regionu řeší kvůli namrzlým silnicím větší množství dopravních nehod. Od půlnoci do 9:30 jich bylo přes 70, řekla ČTK policejní mluvčí Vlasta Suchánková. „Nehody evidujeme napříč celým krajem, ale nejhorší situace byla na dálnici D10, Kutnohorsku a Nymbursku,“ řekla Suchánková. Většina kolizí se obešla bez zranění nebo s lehčími zraněními.

Domů
Sdílet
Diskuse