Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
7. února 2024 12:15
Čas čtení 0:42

Nejoblíbenější holka v Alianci. Ministryně Černochová spouští prodej trička, které darovala Babišovi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nejoblíbenější holka v Alianci. Ministryně Černochová spouští prodej trička, které darovala Babišovi
Zdroj: TASR/AP

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) po svém výstupu ve sněmovně zaznamenala zájem o tričko s letounem F-35. Spustila charitativní prodej ve spolupráci s iniciativou Dárek pro Putina.

Tričko původně vyrobila pro Andreje Babiše (ANO), kterému ho darovala po jeho výstupu v Poslanecké sněmovně, v němž se stavěl proti nákupu letounů F-35. „My tady fakt nepotřebujeme mít tahle letadla za jedenáct let, když to vypadá, že nemáme peníze na důležitější investice pro naši armádu,“ řekl v úterý poslancům. 

6. února 2024 8:42 Čas čtení 0:35 Poslankyně SPD sdílela falešné video zneužívající českou novinářku. Redakce se bude bránit Poslankyně SPD sdílela falešné video zneužívající českou novinářku. Redakce se bude bránit

Po vtipné situaci lidé začali o tričko vyjadřovat zájem. „Pochopila jsem – slovy klasika –, že nejoblíbenější holku v Alianci by chtěl mít doma téměř každý,“ napsala na platformu X Černochová jen o pár hodin později. Poukazovala na nápis na triku, který se nachází pod obrázkem letounu F-35. Ilustraci dělal český výtvarník Štěpán Mareš.

Ve středu ráno už sdílela odkaz na charitativní prodej ve spojení s iniciativou Dárek pro Putina. Výdělek poputuje na polní lékárničky IFAK pro ukrajinskou armádu. Bílé tričko lze zakoupit za 1968 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse