Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
24. února 2024 v 16:00
Čas čtení 0:36

VIDEO: Narkoman z Plzeňska hrozil, že bude střílet do matek a dětí. Policie u něj našla munici s granátometem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Narkoman z Plzeňska hrozil, že bude střílet do matek a dětí. Policie u něj našla munici s granátometem
Zdroj: Policie ČR

Policie ČR na sociální síti Facebook zaznamenala několik příspěvků, ve kterých narkoman vyhrožoval zabíjením. Ve čtvrtek 22. února ho kriminalisté společně se zásahovou jednotkou zadrželi v bytě na severním Plzeňsku.

Na sociální síti obviněný vyhrožoval bezhlavým střílením. V jeho slovech zaznělo, že bude střílet i do dětí a matek, protože dle něj má tato civilizace vymizet. Ve svých statusech o sobě mluvil jako o narkomanovi, který už nemá co ztratit.

Původně byl muž podezřelý ze spáchání přečinu násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci dohromady s přečinem šíření poplašné zprávy. Během domovní prohlídky u něj však policie nalezla munici a granátomet. Kvůli tomu byl muž v pátek nakonec obviněn nejen z přečinu násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci, ale i z přečinu nedovoleného ozbrojování. 

Policie ČR na platformě X uvedla, že bude dávat podnět k tomu, aby šel obviněný do vazby. Na sociální síti zároveň sdílela video se záběry ze zadržení muže.

Domů
Sdílet
Diskuse