Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
25. února 2024 12:00
Čas čtení 0:39

Předpověď počasí: Česko čekají teploty nad 15 stupňů, připrav se ale i na déšť

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čekají teploty nad 15 stupňů, připrav se ale i na déšť
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) přinesl předpověď počasí na příští týden. Teploty vystoupají vysoko, ale bude i pršet.

V pondělí bude dle předpovědi polojasno až oblačno, v dopoledních hodinách se místy objeví i mrznoucí mlhy, ojediněle mrholení. V noci teploty klesnou na dva stupně, v jihozápadní polovině Čech až na tři stupně pod nulou. Přes den se budou teploty pohybovat mezi šesti až deseti stupni, na Moravě a ve Slezsku může být až 15 stupňů.

Úterý přinese oblačno až zataženo, ojediněle mlhy a nízkou oblačnost, teploty přes den dosáhnou až 11 stupňů, na Moravě a ve Slezsku až 16 stupňů.

Oblačná a zatažená bude také středa, místy se objeví déšť nebo přeháňky. Teploty se přes den budou pohybovat mezi šesti až deseti stupni, na východě mohou vystoupat až na 16 stupňů.

Ve čtvrtek bude oblačno a zataženo, místy polojasno. Ojediněle se může znovu objevit déšť nebo přeháňky. Nejvyšší denní teploty dosáhnou až 15 stupňů.

Víkend bude polojasný až oblačný, ojediněle se objeví další přeháňky. Denní teploty se však budou pohybovat mezi 11 a 16 stupni, uvádí meteorologové.

Domů
Sdílet
Diskuse