Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
2. března 2024 v 7:30
Čas čtení 0:39

Petr Pavel, Libuše Šafránková nebo Toyen? Pomoz vybrat nejkrásnější známku roku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Petr Pavel, Libuše Šafránková nebo Toyen? Pomoz vybrat nejkrásnější známku roku
Zdroj: Freepik/@rawpixel/volně k užití

Česká pošta zveřejnila anketu Známka roku 2023. Do konce dubna může každý hlasovat pro jednu z loňských poštovních známek.

Na výběr mají hlasující z 52 druhů designů vyobrazujících české osobnosti, jako jsou Mikuláš Koperník, Petr Pavel nebo Libuše Šafránková, místa, například zámek Kozel, hrad Český Šternberk nebo Františkovy Lázně, i jiná témata, jako jsou Velikonoce, cyklistika, ochrana přírody a shakespearovské hry.

1. března 2024 v 10:35 Čas čtení 1:08 Ministerstvo práce dokončilo zákon k reformě penzí, upraví věk či náročné profese Ministerstvo práce dokončilo zákon k reformě penzí, upraví věk či náročné profese

Hlasovat v anketě je možné elektronicky přes webové stránky www.znamkaroku.cz, kde také najdeš všechny nominované známky. Účastníkem a účastnicí ankety se také může stát každý, kdo v období mezi 1. 3. a 30. 4. doručí v ofrankované obálce správně vyplněný originální hlasovací kupon vystřižený z měsíčníku Filatelie na adresu Česká pošta, s. p., Známka roku P. O. BOX 805, 111 21 PRAHA 1.

Společnost pro hlasující dále připravila filatelistický suvenýr, stačí na její adresu zaslat kupon a jednu vyztuženou neofrankovanou obálku se zpáteční adresou.

Domů
Sdílet
Diskuse