Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Adam Tichý
2. března 2024 16:00
Čas čtení 0:24

Vrah v Plzni uřízl bezdomovci hlavu a jeho tělo hodil do řeky. Policie má v případu brutální vraždy prvního podezřelého

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vrah v Plzni uřízl bezdomovci hlavu a jeho tělo hodil do řeky. Policie má v případu brutální vraždy prvního podezřelého
Zdroj: Policie ČR

Před více než rokem vylovili policisté v řece Berounce na okraji Plzně tělo s vyříznutými orgány, bez hlavy a genitálií. Obětí vraždy byl podle policistů mladý bezdomovec ze Slovenska. Dnes poslal plzeňský soud podezřelého z vraždy do vazby.

Zohavené tělo objevili kolemjdoucí loni v lednu v lokalitě Pecihrádek. Ve vodě bylo asi měsíc. Chybějící části těla policisté v řece nenašli. Detektivové později identifikovali, že tělo patřilo 33letému bezdomovci Vladimirovi ze Slovenska.

2. března 2024 11:30 Čas čtení 0:27 VIDEO: Muž na pervitinu běhal v Brně po silnici v protisměru, srazilo ho auto. Policie ukázala záběry nehody VIDEO: Muž na pervitinu běhal v Brně po silnici v protisměru, srazilo ho auto. Policie ukázala záběry nehody

Podle zjištění serveru Novinky.cz je podezřelým asi 40letý recidivista. Soudkyně poslala obviněného do vazby kvůli obavám, že by se na svobodě mohl skrývat nebo mařit vyšetřování.

Soudní znalkyně s dlouholetou psychiatrickou praxí si myslí, že vrah tělo po činu zohyzdil proto, aby zakryl stopy.

„Hypoteticky ho mohl zabít při hádce o flašku rumu a tělo pak zmordovat jako kamufláž s cílem svést policisty na stopu nějakého maniaka,“ reagovala znalkyně.

Domů
Sdílet
Diskuse