Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Tichý
2. března 2024 11:30
Čas čtení 0:27

VIDEO: Muž na pervitinu běhal v Brně po silnici v protisměru, srazilo ho auto. Policie ukázala záběry nehody

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Muž na pervitinu běhal v Brně po silnici v protisměru, srazilo ho auto. Policie ukázala záběry nehody
Zdroj: TASR/Pavol Ďurčo

V úterních brzkých ranních hodinách došlo na příjezdu do Brna k nezvyklé nehodě. Na frekventované rychlostní komunikaci srazilo zdrogovaného muže projíždějící volvo.

Muž běžel po čtyřproudové silnici v protisměru, měl na sobě tmavé oblečení bez reflexních prvků. Jak je vidět na videu, které zveřejnila policie, několika autům se podařilo muži vyhnout, řidič volva už takové štěstí neměl a muže srazil.

2. března 2024 9:44 Čas čtení 0:24 Řidič v Polsku vrazil v plné rychlosti do lidí. Nejméně 19 lidí zranil a z místa ujel Řidič v Polsku vrazil v plné rychlosti do lidí. Nejméně 19 lidí zranil a z místa ujel

Mluvčí Policie ČR Bohumil Malášek uvedl, že důvod, proč se muž pohyboval v prostoru, kam mají chodci zakázáno, je otázkou. Napovědět však může zjištění policistů vyšetřujících nehodu, podle kterých měl muž pozitivní test na drogy a přiznal užití pervitinu.

Inkriminovaný muž měl ale více štěstí než rozumu a z nehody vyvázl jen s lehkým zraněním. Policejní mluvčí doplnil, že se tak stalo převážně díky pohotovým reakcím řidičů. Nebýt jich, nehoda mohla podle něj dopadnout mnohem hůř.

Domů
Sdílet
Diskuse