Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Aneta Gospičová
14. března 2024 17:11
Čas čtení 0:24

VIDEO: Muskova raketa poprvé vzlétla bez problémů. SpaceX vysílalo celý let živě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Muskova raketa poprvé vzlétla bez problémů. SpaceX vysílalo celý let živě
Zdroj: TASR/AP

Společnost SpaceX od posledních neúspěšných pokusů změnila řadu postupů.

Raketa Super Heavy-Starship Elona Muska dnes ráno odstartovala ke svému třetímu zkušebnímu letu. Raketa odstartovala z letového testovacího zařízení společnosti SpaceX v Boca Chica v Texasu, informuje CBS News.

14. března 2024 13:12 Čas čtení 0:31 Čeští středoškoláci vymysleli, jak na dálku opravit satelity. Postoupili do finále soutěže Čeští středoškoláci vymysleli, jak na dálku opravit satelity. Postoupili do finále soutěže

Raketa se odlepila od země v 8:25 místního času a zahájila osm a půl minuty trvající výstup do vesmíru. Dva předchozí pokusy o zkušební let byly neúspěšné. První raketa, která odstartovala loni v dubnu, se porouchala a explodovala. Při druhém došlo na palubě k požáru. Společnost celý let vysílala živě na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse