Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
TASR
16. března 2024 9:27
Čas čtení 0:27

Útok medvěda na Slovensku: Zvíře pronásledovalo dva lidi, ženu našli mrtvou

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Útok medvěda na Slovensku: Zvíře pronásledovalo dva lidi, ženu našli mrtvou
Zdroj: Unsplash/Zdeněk Macháček/volně k užití

Incident skončil tragicky.

V pátek večer v Demänovské dolině u Liptovského Mikuláše pronásledoval medvěd dvojici lidí. Muže se podařilo v pořádku vypátrat, žena však byla nalezena bez známek života. Informovala o tom žilinská krajská policejní mluvčí Zuzana Šefčíková.

„Na tísňovou linku 158 jsme přijali oznámení, že v katastrálním území Demänovská dolina, okres Liptovský Mikuláš, poblíž vrchu Na Jame pronásleduje dvě osoby medvěd. Na místo jsme okamžitě vyslali policejní hlídky, které provedly potřebné úkony k jejich vypátrání,“ uvedla Šefčíková. Podle mluvčí byla do pátrání povolána také horská služba.

Šefčíková ujistila, že na místo byl přivolán také zásahový tým pro hnědé medvědy. Upozornila, že na místě se prozatím provádí všechny potřebné úkony, a proto není možné poskytnout další informace.

Domů
Sdílet
Diskuse