Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
17. března 2024 11:03
Čas čtení 0:42

Předpověď počasí: Česko čeká ochlazení. Podívej se, kolik stupňů bude a kdy se znovu oteplí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čeká ochlazení. Podívej se, kolik stupňů bude a kdy se znovu oteplí
Zdroj: Unsplash/Erik Witsoe/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil předpověď počasí na příští týden. Připrav si deštník i sluneční brýle.

V pondělí bude polojasno až oblačno, v Čechách postupně zataženo. Na jihozápadě se odpoledne a večer místy objeví občasný déšť, v polohách nad 1000 metrů můžou být srážky sněhové. Teploty v noci klesnou na dva až čtyři stupně pod nulou, ve dne může být až deset stupňů.

Úterý zůstane polojasné až oblačné, ojediněle s přeháňkami. V jihozápadní polovině území bude zpočátku až zataženo, místy s občasným deštěm. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi šesti a deseti stupni.

Zlepšení počasí přinese středa, kdy bude jasno až polojasno. Ráno se objeví mlhy, místy i mrznoucí. Teplota v noci klesne na tři stupně pod nulou. Přes den teploty vystoupají až na 13 stupňů.

Čtvrtek bude polojasný až oblačný, odpoledne a večer místy přijdou přeháňky. Teploty se budou pohybovat mezi 11 a 15 stupni.

Pátek a víkend by mělo být oblačno až zataženo, přechodně polojasno. Místy přijde déšť a přeháňky, na horách později i sněhové. Teploty se budou zpočátku období pohybovat mezi 11 a 15 stupni, postupně se ochladí na šest až deset stupňů.

Domů
Sdílet
Diskuse